סיטורציה נמוכה 92 בדרך כלל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/12/2023 | 16:35 | מאת: אליהו

יש לי סיטורציה 92 בדרך כלל מזמן הקורונה,עשיתי בעבר בדיקות אקו לב ובדיקות של הריאות במכון והכל היה תקין,לפעמים בלילה מרגיש שחסר לי קצת נשימה ופותח את החלון וזה מסתדר בדרך כלל,אני אדם בריא בן 60 לא לוקח תרופות ,עושה פעילות גופנית מידי יום(הליכה בעיקר)האם צריך לעשות עוד בדיקות ואיזה או להתעלם מכך,תודה.

שלום,ֿ לא נראה לי שיש צורך בעוד בדיקות אבל עדיף לגשת לרופא שלך להתייעצות כי הוא מכיר אותך יותר מייעוץ אונליין. כל טוב

12/12/2023 | 22:44 | מאת: אליהו

השאלה שלי בעיקר היתה ,אם זה נורמלי סיטורציה 92 במצב שלי לפי הגיל והבדיקות שעשיתי ולהתעלם מכך או שיש עוד משהו שעליי לעשות לשפר?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)