כאבי בטן בלילה בשכיבה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/12/2023 | 19:34 | מאת: אלכס

כבר כמה חודשים שמדי פעם יש לי כאב בבטן עליונה לכיוון צד שמאל שמחמירים בשכיבה, ומשתפרים בעמידה, והם רק בלילה. משככי כאבים לא ממש עוזרים. עשיתי אולטרסאונד, ct, בדיקות דם והכל מעיד על חומציות בקיבה, אז לקחתי אומפרדקס אבל זה לא לגמרי מעלים את הכאב, ואמש שוב כאב. האם יש כיוון אחר שאפשר לבדוק? לבלב? איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? אודה לכל הכוונה, תודה

אין לי רעיון טוב האמת בלי תשאול נרחב ובדיקה גופנית ולאור תיאור של בדיקות תקינות כולל סיטי בטן. סביר להניח שהכאבים ממקור של דופן בית החזה, אך שוב בלי בדיקה ואנמנזה רפואית טובה קשה לדעת.

04/12/2023 | 20:06 | מאת: אלכס

תודה על המענה. יכול לכוון לאיזה רופא לפנות להמשך בירור? ואיזה בדיקות עוד ניתן לעשות?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)