שלום לדוקטור הנכבד……….

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/11/2023 | 13:55 | מאת: מתן

בן 37 מעשן לא בכושר עשיתי לא מזמן אקו לב ומבחן מאמץ תקין . יש לי 2 בעיות יש לי התקפי עייפות במהלך היום והדופק יורד ל60. 57 וגם ביחסי מין אני מרגיש סחרחורת פנימית ודופק באמצע . ואז אני מפסיק כי אני מפחד להתעלף . מה הסיבה יכולה להיות . ? האם זה קשור לדופק הנמוך במנוחה . קשה לי ככה תודה

שלום, הדופק לא נחשב נמוך ולא אמור לגרום לסימפטומים. תעשה בדיקות דם מקיפות תחילה, לא נראה שהחולשה קשורה לבעיות בלב.

17/11/2023 | 16:28 | מאת: מתן

תודה אם תוכל לראות את האק״ג שעשיתי אשמח הם טוענים שזה תקין אבל ממה שקראתי זה לא נראה כך https://ibb.co/PWtsMVn

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)