אני צריכה עזרה כדי לראות איך להמשיך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/11/2023 | 19:24 | מאת: אנונימי

מלפני כמה ימים אבא שלי ראה שאני מדברת עם בנים בטלפון והוא ממש משתגע מזה ואני נכנסתי ללחץ אז פשוט יצאתי מהבית ורצתי ואז אבא שלי רץ אחרי והוא נפל ושבר שני שיניים ונפצע בלסת כתוצאה מכך ממש נלחצתי אז לקחתי רטלין במינון של 20 ויהיה שם בערך משהו כמו רבע חבילה ואז בבוקר שאחרי ראיתי שאני עדיין בסדר אז לקחתי משהו כמו חופן של משכי כאבים אמא שלי כן שמה לב שאני לא מרגישה טוב אבל שיקרתי לה והלכתי היום לרופא וגם לו שיקרתי שלא לקחתי כלום ואני לא יודעת מה לעשות

לגשת לרופא ולספר את האמת או לגשת לבדיקה בחדר המיון אם את לא מרגישה טוב, אם חופן המשככי כאבים הזה כלל אקמול או תרופות שמכילות אקמול יש לגשת להבדק בחדר המיון. בכל מקרה יש צורך בבדיקה דחופה על ידי רופא רופאה ולספר את האמת ולקחת איתך את התרופות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)