שאיפת כמות גדולה של מים לריאות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/11/2023 | 17:45 | מאת: עדי

שלום. הבת שלי בת 6, היום מילאה בלון רגיל של יומולדת במים וקשרה אותו. אחכ כנראה ניסתה לפוצץ אותו בעזרת השיניים והבלון התפוצץ לה בפה והיא בלעה ושאפה זרם חזק של מים מפיצוץ הבלון. היא השתעלה 2-3 דקות. האם זה יכול להיות מסוכן? ששאפה מים לריאות? יכולה להתפתח מזה דלקת ריאות/דלקת בחזה היות והמים אולי חדרו לריאות במקום לוושט/קיבה ? כמו טביעה יבשה/משנית/מאוחרת? אני ממש חרדה..על מה עלי לשים לב? תודה

סביר להניח שוב המים נבלעו למערכת העיכול. אם הילדה בסדר לא רואה סיבה לדאגה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)