תרופה לגרד שגרמה לנפיחות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/10/2023 | 10:47 | מאת: עדי

שלום. אמא שלי בת 80 ברקע כולסטרול גבוה וטרגילצרידים מטופלת באופן קבוע בכדורים לכולסטרול ולחץ דם. לפני שבוע החל גרד בכל הגוף ונתנו לה משחות וכדורים בשם Bilaxten .. הרופא אמר לה לקחת 2 כדורים ביום על אף שעל האריזה כתוב רק כדור 1 ביום. אחרי 3 ימים של שימוש בכדורים, החלה לפתע נפיחות בכל אצבעות הידיים. היא הפסיקה הבוקר את הכדורים(יצא שסהכ לקחה 3 ימים כלומר 6 כדורים ) האם זה דורש בדיקה מיידית? פרט להתנפחות האצבעות מרגישה בסדר. שאלה נוספת- היא גם נפלה לפני כמה ימים ונוצר לה שטף דם כדור במותן. מלבד שטף דם אין תסמינים נוספים. האם זה גם דורש בדיקה? כאמור מרגישה בסדר גמור פשוט אני לא בטוחה אם 2 המקרים האלו יכולים להיות מסוכנים. תודה רבה

שלום, לאור הגיל והתיאור הנל כן מומלץ להבדק עך ידי רופא. כל טוב

30/10/2023 | 11:05 | מאת: עדי

תודה בגלל הנפיחות מהתרופה או בגלל הנפילה?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)