קיבלתי מכה בזרת בבוקר והיא עדיין נפוחה והכחילה שמתי קרח כל היום מה עו

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/10/2023 | 16:53 | מאת: orly1971

יש לי נפיחות בזרת של הרגל ממכה עצומה ונפוח לי מתשע בבוקר ועכשיו שעה חמש שמתי כל היום קרח ומיים קרים וזה נהיה כחול בעיקר מה לעשות בבקשה???

שלום, נגד כאבים, מומלץ ממשפחה של אנטי דלקתיים במידה ואין התוית נגד. במידה וממשיך לכאוב עושים צילום כדי לראות האם יש שבר או לא. עד אז ניתן גם לקבע את הזרת עם האצבע השכנה, חפש בגוגל buddy taping עד שתעבור צילום או עד יעבור זעם. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)