שימוש ביתי בארונומיקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/10/2023 | 07:47 | מאת: נורית

שלום אני בהריון בטרימסטר שני. אתמול העוזרת ניקתה את כיור המטבח עם ספריי אקןנומיקה סנו ג׳בל ואת השירותים עם הג׳ל. שניהם מכילים אקונומיקה אבל לא 100 אחוז. הבית היה מאוורר בערך 3 שעות וכשהלכתי לישון סגרתי חלונות בחדר כי היה לי קר. יש לציין שהשירותים ממול לחדר שינה אבל לא צמודים מאוד. את החלון במטבח השארתי פתוח. כשהלכתי לישון לא היה ריח של אקונומיקה אולם בשלוש בבוקר התעוררתי עם צריבה קלה בגרון ופתחתי חלונות בחדר שינה. כלומר ישנתי בחדר סגור למשך 4 שעות . יש לי מספר שאלות: 1. אם הריח של האקונומיקה נעלם, האם המסקנה היא שהאקונומיקה התנדפה ואין סכנה? 2. כמה זמן לוקח לאקונומיקה להתנדף? 3. למה בכל זאת התעוררתי עם צריבה בגרון? האם זה מקרי או שיש קשר לאקונומיקה? 4. האם זה חלילה מסוכן להריון? האם יש צורך ללכת להיבדק? האם נגרם נזק? שוב מדגישה, שסגרתי חלונות בחדר שינה לאחר שהבית היה מאוורר 3 שעות מרגע השימוש באקונומיקה ולא נעשה שימוש בחדר שינה תודה

שלום, אני לא מומחה לענייני אקונומיקה, אבל בגדול, אין סכמה לעובר והכל בסדר, אין לך מה לדאוג. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)