האם עליי לגשת אל המיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/10/2023 | 08:45 | מאת: יוסף

שלום אני בן 25 ולפני יומיים הייתה לי יציאה ומאז כאבים בפי הטבעת. לא דיממתי או משהו שילוב אכזרי של כאב, גרד, ותחושת שריפה במגע באיזור פי הטבעת אני מרגיש גולה ממש גולה נפוחה וכואבת שנראית בצבע סגלגל ממה שקראתי זה טחור אבל בקופת חולים אין תור לפרוקטולוג גם חודש קדימה ראשית כול. האם זה זה נשמע כמו מקרה רפואי דחוף? הכאב לא עובר כבר יומיים! שנית- האם במיון יש מישהו שיכול לעזור? כירוג לדוגמה?

שלום, לפי התיאור ככל הנראה מדובר בטחור חיצוני כואב. למרות הכאב והסבל אין מדובר במשהו מסכן חיים או משהו דחוף. יש לגשת לרופא המשפחה לצורך בדיקה קלינית והנחיות לטיפול שבדרך כלל כוללים המלצה על שתיה מרובה, מרככי יציאות, משחות מקומיות כגון פרוקטוגלבנול וג׳ל אזרקאין לכאבים, כמו כן מגנזיום לצורך הרטבות מקומיות לצורך הורדת הבצקת ושיפור בכאבים. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)