שפריץ לעין מחולה hiv

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/10/2023 | 20:25 | מאת: שיננית

בעת ניקוי שיניים השפריץ לי דם לעין מנשא hiv כאשר עשיתי לו פוליש בשיניים. מה אני אמורה לעשןת עכשיו? האם נדבקתי?

לשטוף טוב טוב, לפנות למיון / מרפאהלצורך שקילת טיפול מניעתי. בכל מקרה הסבירות להדבקה נמוכה מאוד. כל טוב

18/10/2023 | 14:25 | מאת: המשך

היי דר׳, כבר עברו כמה ימים מאז. אני מאוד חרדתית. האם אתה חושב שעכשיו יש לי hiv? מה לעשות אם בכל זאת עברו כמה ימים?

לאחר מספר ימים כבר אין מה לעשות. ניתן לעבור לאחר שבועיים מהחשיפה בדיקה שנקראת קומבו כדי לבדוק ולהרגע. הסבירות להדבקה מהאירוע מאוד מאוד נמוכה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)