שערות על נקודת חן בתקופות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/08/2023 | 11:52 | מאת: משה

היי, שואל את השאלה גם מסקרנות וגם כדי להבין האם יש משהו בנידון... על הצוואר שלי יש נקודת חן - שומה בגודל ממוצע פלוס מדי פעם גדלות על נקודת החן הזו שערות שמתי לב, שבתקופות שונות, קצב הגדילה שונה. יש חודשים בהם גדלות שערות על נקודת החן באופן מהיר ויש חודשים שאפילו כלל לא גדלות שערות, ואם כן אז מעט ובקצב איטי ביותר. מדוע נגרם השוני הזה? ומסקרן אותי לדעת, האם זה מעיד על תהליכים הורמונליים שעוברים על הגוף באופן כללי? ומשהו שכדאי לשים לב אליו, בהיבט הרפואי הכללי? תודה :)

היי, מומלץ פניה לרופא עור לצורך בדיקת נקודת החן. שאר השאלות אין לי תשובה עליהן, מה גם שבן לא בתחום הפורום. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)