כאב בגב.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/07/2023 | 12:10 | מאת: לי

היי , בת 29 בריאה בדרכ. בשבוע האחרון מיד לאחר שאני שותה שתיה קרה (בשתיה חמה ובאוכל לא קורה לי) יש לי דקירה בגב העליון נוטה לצד שמאל. בכללי יש לי מידי פעם כאב באותו אזור ובשכמה, כשיושבת כפוף או סתם ככה. ביקרתי אצל רופאת המשפחה שלי שאמרה שאין לה מושג ושהיא לא מפנה אותי לשום המשך בירור בנושא. האם יש לי סיבה לדאגה? מה יכול להיות המקור של כאב זה? האמת שקצת חוששת….

25/07/2023 | 14:20 | מאת: לי

רוצה להוסיף שלפעמים סובלת מכאבים בכתפיים וזרועות בשתי הידיים , בעורף(שמאל) ולפעמים בגב תחתון… לא משהו שמגדירה כחריג או מפריע בתפקוד… אני אמא מאוד פעילה ל2 ילדים קטנים. יכול להיות שהכאב מגיע מדלקת באחד השרירים? או העצמות? או שאולי זה משהו מורכב יותר? רופאת המשפחה שלי מסרבת להמשיך טיפול בנושא הזה (כי אני היפוכונדרית ) וזה ממש מטריד אותי שאין לי למי לפנות..

שלום, נשמע שמדובר בכאבים ממקור שרירים. לא רואה סיבה לדאגה. תעשי מסז׳ תשחררי את השרירים וזה יעבור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)