כאבי ראש כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/07/2023 | 13:47 | מאת: שירי

שלום לפני 4 חודשים נפלה עליי סלסלת מתכת על הראש בערך כ-5 קילו. לא התעלפתי לא הקאתי לא כלום. רק כאב ראש חזק במשך 3 שבועות בהמשך גם נהיה לי נימול באותו צד. עכשיו חזר לי הכאב ראש. מה הסיכוי שיהיה ממצא בסי טי ראש?? אני צעירה בת 30. והאם נכון שאם זה היה קורה לילד החלמה יותר מהירה? כאילו לילדים סביר להניח שאין נזקים מחבלות ראש קל להם יותר להחלים?

כנראה שהכאב עכשיו לא קשור לאירוע שהיה, הסבירות שיהיה ממצא רלוונטי ב סיטי נמוכה ביותר.

20/07/2023 | 13:22 | מאת: לחוצה

עשיתי סי טי לפני שנה גם סבלתי מכאבי ראש. הסי טי היה תקין. כעבור חצי שנה קרה המקרה של הנפילה ועכשיו התחננתי לmri כי אני סובלת. מה הסבירות שימצאו שם משהו כי הכאבי ראש בלתי נסבלים. או שזה מחרדה?? אני סובלת גם מחרדות ולוקחת תרופות. הכוונה ש טריגר של הנפילה יכןל להתפרץ מגידול במוח מנפילה שם או שזה מחרדה?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)