ריסוס והריון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/08/2004 | 00:13 | מאת: שמחה

הפנו אותי לפורום זה ע"מ לקבל תשובה ברורה. אני בשבוע 5 להריוני ולפני 3 שבועות עשו לי ריסוס בבית. החומר שהשתמשו בו הוא "בייגון". בשבוע הראשון עדיין היה ריח למרות שאוורררתי את הבית, ומאז פחות ופחות. אולם עדיין יש מעט ריח. אני חוששת שמא נעשה נזק כלשהו לעובר אפילו שמדובר בשלבים הראשונים של ההריון. מה דעתכם? האם יש סיבה לדאגה? האם לעזוב את הבית לתקופה מסוימת? האם לנקות אותו בעיקר בבאזורים שנעשה בהם בעיקר ריסוס? אני מודאגת

02/08/2004 | 22:34 | מאת: אלמונית

אמנם הפנו אותך לפורום זה, אך אני חושבת שכדאי שתתקשר לאחד המרכזים הטרטולוגיים , אחד מהם בירושלים , טלפון 02-6243663 02-6243669 בימים א-ה בשעות 9-15 אפשר גם למרכז מידע ארצי לרעלים בבית חולים רמב"ם, גם מידע על חומרים מסוכנים, שם יש מענה 24 שעות ביממה, טלפון 04-8541900 אלמונית

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)