לא מרגישה טוב כשבוע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/05/2023 | 23:11 | מאת: מלי

שלום רב בת 43 מיזה כשבוע מרגישה חולה במהלך היום מעט שלשולים, כאבי שרירים ראש אבל ממש מינורי אבל מאיזור 18 בערב פתאום חןם נמוך 37.5-37.8 הגרון כואב בטירוף צמרמורת וכן הלאה ובבוקר הטבה של 80 אחוז. בנוסף לכל זה התחילו לי כאבים עזים בצוואר ובעיקר בלסת שהשתםקו מעט אבל עדיין מציקים.האם קשור? בדיקות דם כלליות- ספירת דם - תקינה. קורונה ושפעת בבדיקה מהירה שלילי מה לעשות?? מה זה ומתי יעבור?

שלום, קרוב לוודאי מדובר במחלה וירלית שתחלוף מעצמה. בכל מקרה ממליץ על בדיקה גופנית אצל רופא המשפחה שיתרשם מהמצב. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)