חבלה בראש כתוצאה ממיכל ספריי מתכת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/05/2023 | 09:55 | מאת: עדי

שלום רב. זרקו על הבת שלי בת ה3 מיכל שלג ממתכת של ממרחק ובעוצמה. הראש שלה נפתח, ודיממה המון. היה לה חתך עמוק. הבעיה שהיא על הספקטרום ולא מדברת אן יכולה להתלונן על כאבים. בגלל שלא הקיאה, אז בי״ח לא החליט לבצע לה סיטי למרות שהתעקשתי פחדו מהקרינה. אני חוששת נורא שיש לה דימום פנימי או חבלה או זעזוע , האם תסמינים מופיעים ישר? או שהם יכולים להופיע אחרי חודשים/שנים?

שלום, תסמינים יכולים להופיע מאוחר, אך גם ילדים על הרצף במידה והם כאובים ניתן לראות זאת עליהם בלי שידווחו באופן גלוי. בסך הכל נראה שההחלטה על הרופאים במיון הייתה הגיונית לגמרי. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)