אני בקושי מצליח לדבר, ואני רואה ערפל חלש בעין ימין(אני חייב עזרה דחופ

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/03/2023 | 17:21 | מאת: צעיר מודאג

לפני שבוע התכופפתי וכאבה לי השכמה הימנית(כנראה משהו עם השריר שם) ועכשיו אני בקושי מצליח לדבר, הרופאה שלי אמרה לי לחכות לבדיקת ct עמוד שדרה צווארי ויתורים יהיו בסוף השבוע הבא עד אז המצב שלי יכול להחמיר, לא יודע מה לעשות אני מיואש אני רק רוצה לדבר לצחוק אבל אף גורם רפואי לא באמת רוצה לעזור לי, היא גם אמרה לי שהצוואר רחב או הכתפיים, קשה לי היא אפילו לא בודקת אותי אני לא מצליח לדבר בקול רם בקושי השכם קצת כואבת זה פשוט מצב מסוכן גם העין שלי כולה ערפל מה לעזעזעל יש לי בגוף אפילו בבית חולים לא עשו לי כלום לגרון אני כבר מיואש גם העין שלי לא דומעת בעצם שתי העיניים אני לא יכול לחכות עד לסוף השבוע הבא בשביל סיטי שלוקח לי נסיעה של שעתיים לאותו מקום למה אף אחד לא מטפל בי? צריך להיות פצוע קשה בשביל טיפול רפואי? הקול שלי כבר לא כמו שהיה בעבר הוא פשוט חלש העין שלי כמו שכתבתי חצי מעורפלת כאילו יש בתוכה לכלוך אבל במראה הכול נראה נקי באמת קשה לי הייתי כבר פעמיים במיון לא עשו כלום לגרון כנל הרופאת משפחה שלי שרוצה שאני אחכה לעשות בדיקת CT עמוד שדרה צווארי, לא הבנתי איך זה יעזור לי, כי הגרון זה הבעיה, כנל לגבי בדיקת עיניים רוצים לשים לי טיפות להרחבת העישונים שהתופעות לוואי של הטיפות האלו יכולות להימשך יותר מ24 שעות וגם האישונים שלי עדיין ישארו מורחבים וזה מפחיד אותי, בבקשה אני רק רוצה עזרה אני בחיים שלי לא פחדתי ככה אני גם ככה לבד במיונים שזה עוד יותר מפחיד תודה לעונים(אם אני ככה דואג וחופר כאן זה לא שיש לי בעיה נפשית כי אין לי בכלל, זה כי אני לחוץ ומפוחד כי גם ככה אני צעיר)

שלום, לצערי הייעוץ אינו בתחום של הפורום, אין באפשרותי להציע עזרה מרחוק. תרגיש טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)