מחלה ויראלית או משהו מסוכן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/02/2023 | 14:54 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי החל להרגיש לא טוב בבוקר..כאבי ראש חסק באיזור המצח, שיעןל, חום, בחילות הקאות וחולשה. אני זוכרת שראתי פעם שכאבי ראש בליווי הקאות זו נורה אדומה. הוא בן 7 והתסמינים החלו רק הבוקר. איך אדע אם גורש בדיקת רופא? האם זה ויראלי? או האם דורש בדיקה דחופה יותר? מה אמור להנחות אותי? בשילוב של התסמינים האלו שמצביע על משהו מסוכן? תודה

היי, זה לא בהכרח משהו מסוכן אבל מומלץ בדיקת רופא בכל מקרה לצורך הערכה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)