קור בבעור ף גב וי לכיון בידים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/02/2023 | 16:43 | מאת: 6754

שמי מרים אני מתעוררת למתן שתן בלילה . וממקום לא ידוע אני מרגישה תחושה של קור או שרפה שמתחיל מהעורף לגב ולידיים וזה משגע אותי. למה זה קשור?

כמה זמן זה? בת כמה את?

08/02/2023 | 16:10 | מאת: מרים

סובלת מזה כבר חודשיים בעקבות טראומה ש פיתאום לא שמעתי באוזן ונכנסתי לסטרס. וגם עברתי ניתוח בעיין וקיבלתי כמה סוגי טיפות עניים. אני בת 68 בנוסף נכנסתי לחרדות בעקבות התופעה . מקבלת ציפרלקס כבר שלושה שבועות. תודה רבה .

מומלץ בדיקות דם מקיפות כולל תפקודי בלוטת התריס וויטמין B12. ייתכן מרכיב פסיכוסומטי גם בתלונה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)