זיעה קרה וחולשה נוראית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/12/2022 | 06:28 | מאת: אנה

שלום רב, אני בת 36 בריאה בדרך כלל,לא לוקחת תרופות.לפני 4 ימים היה לי בחילות במהלך היום כאבי גרון והרגשה כללית לא טובה.הלכתי לישון לאחר שעה קמתי מהבחילה ופחדתי שאקיא או משהו.התיישבתי והתחלתי להרגיש זיעה קרה, היה לי מאוד קר קמתי לשתות ולא הצלחתי לעמוד היה לי חולשה נוראית.התיישבתי וחייגתי למדא, לאחר 20 דקות הם באו מדדו לי לחץ דם דופק ואמרו שתקין, התחלתי להרגיש יותר טוב והלכתי לישון.יום לאחר מכן הלכתי לקופת חולים מדדו לי לחץ דם,אקג ועשיתי בדיקות מעבדה אבל לא היתי בצום.בצהריים קיבלתי תשובות והברזל שלי ירד ל40!!ההמוגלובין 15.לפני חודש וחצי עשיתי בדיקות דם בגלל חולשה והברזל שלי היה 100. בנוסף בבדיקה מצאו לי דברים שמצבעים על מחלת חום .אני כרגע ממש מקוררת עם מלא נזלת וכאב ראש אבל אין לי חום..מה אליי לעשות? לחזור על הבדיקת ברזל? ממה יכול להיות הזיעה הקרה והחולשה שהיתה לי,יכול להיות חרדה? ממה הברזל שלי יכול ככה לרדת בתוך חודש וחצי מ100 ל40? אני ממש בלחץ ומפחדת שההרגשה של הזיעה והחולשה יחזרו שוב. תודה רבה

ככל הנראה סבלת ממחלה וירלית/ מחלת חום כלשהי, ייתכן גם מרכיב של חרדה.ֿ לגבי הפריטין, 40 זה תקין, פריטין יכול להשתנות בהתאם למצבים הגוף, הוא חלבון ראקטיבי, כך שבמידה וההמוגלובין הוא 15 אני לא רואה סיבה לעקוב אחר הפריטין. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)