שאלה שאני מקווה שאפשר לענות עליה כאן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/11/2022 | 10:33 | מאת: חן

שלום רב מקווה שזה פורום נכון לשאול. אני עובדת במרפאה היום הגיע אליי בבןקר מטופל לקבלת קהל שידוע לנו כנרקומן. הןא דיבר איתי ויכול להיות שתוך כדי שהוא דיבר איתי עפה עליי טיפה מהרוק שלו לעבר השפתיים שלי. כמובן שמיד ניגבתי טת זה. ושטפתי את הפה עם סבון. אני חוששת שהוא חולה במשהו. יש סיכוי שטיפה יכןלה להדביק אותי במשהו? יש מה לחשוש? תודה מראש

שלום, הסבירות שתדבקי ממשהו ״מהמגע״ הזה היא אפסית. אין לך ממה לחשוש.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)