שאלה לד"ר חוסאם מחאגנה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/10/2022 | 00:14 | מאת: דנה

שלום ד"ר מזה 3 ימים יש לי נימול בראש ובנוסף מרגישה חולשה צד שמאל של הגוף האם זה תקין?

היי, לא נשמע תקין. בת כמה את? מחלות רקע?

13/10/2022 | 13:04 | מאת: דנה

בת 31 ללא מחלות רקע בדיקת ויטמין B12 שעשיתי לפני חודש 125 האם זה קשור?

הערך הזה הוא על הגבול ממש, לפחות בערכים של קופ״ח כללית. אומנם לפי הספרות הרפואית יש צורך במחסור משמעותי בויטמין B12 לצורך הופעת סימפטומים אך בחיים האמיתיים רואים מקרים של ערכים גבוליים עם תלונות ושיפור לאחר טיפול בזריקות של ויטמין B12, אז ניתן לנסות. מצד שני יש צורך בבדיקה קלינית של רופא המשפחה או נוירולוג לצורך התרשמות מקצועית והחלטה על הצורך בהדמיה מוחית והרחבת בדיקות. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)