הקאות מתמשכות אצל ילד בן 5

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/10/2022 | 17:00 | מאת: עדי

בהמשך לשאלתי הקודמת. כאמור ילד בן 5 שבמשך 24 שעות היה עם חום חולשה והקאות. הכל חלף.פרט לכאב ראש הפועם במצח. אבל עכשיו הוא מתחונן על כאב בבליעה מהבוקר..ממש מתקשה לבלוע רוק או לאכול או לשתות..מלבד זה חיוני. אני מחייבת אותו לשתות ולאכול דברים רכים ועושה את זה, כך שאינו מיובש. האם הגיוני שהכאב בבליעה קשור להקאות שהיו אתמול? מה עלי לעשות? איך אדע אם נדרשת בדיקה במיון בחג? תודה רבה

כאבי הבליעה יכול להיות משני להקאות ויכול להיות חלק ממחלה וירלית שגרמה לחום וכל התסמינים שסבל מהן.

10/10/2022 | 08:46 | מאת: עדי

תודה לך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)