כאבי צוואר ושרירים בשילוב לוקופניה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/10/2022 | 14:41 | מאת: לילך

היי, יש לי מזה תקופה כאבי גב תחתון, קושי לעבור מישיבה לעמידה וכאבי צוואר , קושי לסובב את הראש לצדדים, אני בת 37, משקל גוף תקין לכיוון הרזה, חוץ מזה בבדיקות דם יש בעיה מזה כשנתיים של לוקופניה , ערכים של בין 2.5 ל3.9 של הכדוריות דם הלבנות בבדיקות דם, נויטרופניה לסירוגין, ערך מוחלט של נויטרופילים בין 1.4 ל2 נעשו בדיקות של מחלות ראומטיות ולא נמצא משו. האם צריך להמשיך לבדוק ? האם יכול להיות קשר בין הדברים ? תודה :)

היי, לא נראה שיש קשר בין הדברים, לגבי הכאבים בגב וחגורת כתפיים, זה מצריך בדיקה גופנית, תשאול לגבי עיסוק, תנוחת עבודה וכו׳, ניסיון טיפול מנואלי, פיזיותרפיה וכו׳. לגבי הלויקופניה, זה יכול להיות משני למוצא, תורשתי וכו׳

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)