כאבים בחזה. האם האקג תקין?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/09/2022 | 15:31 | מאת: סמדר

שלום ד"ר מחאג'נה אני בת 63, עם מחלות רקע, ביניהן סכרת ויתר לחץ דם. באקו האחרון שנערך בינואר, אובחנה היפוקינזיה גבולית. הגעתי למיון לפני מס' ימים בשל כאבי חזה ותשישות מטורפת. חלק מהזמן היו לי התקפי שיעול. מבקשת לדעת האם יש מקום להתייחס להערות הממוחשבות ב חלק ימני אחורי. וכל הארה לגבי האקג. קישור לתרשימים https://imgbox.com/UAJE6Cuy תודה רבה.

שלום, לא רואים משהו חריג בתרשים, ייתכן שינויים קלים שאינם אקוטיים. במידה ועדיין יש כאבים מדי פעם יש לשקול מיפוי לב לאור הגיל ומחלות הרקע.

04/10/2022 | 17:34 | מאת: סמדר

תודה רבה אכן ניתנה לי הפניה למיפוי לב. שוב תודה :)

בכיף. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)