כדורי אקמול 4 ביום בגלל כאבי גב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/09/2022 | 20:35 | מאת: יעל ( בת 85)=שאלה דחופה .

שלום. אני לוקחת כדורים נגד יתר לחץ דם , וגם לוקחת בערך פעמיים-שלוש בשבוע, פעמיים ביום כל פעם שני כדורים ביחד של אקמול רגיל לפעמים יחד עם אסיוול 2 מ"ג. כמה זמן מותר לי להמשיך ככה ? את האקמולים אני לוקחת בהפסקות של לפחות חמש שעות בין כל פעם.. ולא יותר מארבעה כדורים במשך יום . כמה זמן אני יכולה להמשיך ככה ? בד"כ אני בריאה. בתודה,יעל - בת 85

אין הגבלה בספרות, עדיף כמה שפחות ועדיף לנסות להבין את מקור הכאבים ולטפל בזה.

21/09/2022 | 12:50 | מאת: יעל בת 85 (המשך שאלה והסבר)

ברשותך, דוקטור נכבד, אוסיף רק שמקור הכאבים הוא עקמת רצינית בעמוד השידרה. והאופציה שהוצעה לי - ניתוח שאני לא רוצה לעשות.כדורי אקמול עוזרים לי אני מעדיפה להמשיך עם אקמול ומבקשת לדעת אם זה בסדר .ושוב תודה. לך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)