לחצי דם נמוכים מאוד כרוני

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/08/2022 | 00:40 | מאת: Linoy

אני בת 43 בריאה בדרך כלל ,, שוקלת 43 קילו, גובה 1.66 סמ, ברקע פעימות מוקדמות, אני שנים סובלת מלחצי דם נמוכים רוב הפעמים שאני מודדת בבית ברגע רגוע לחץ דם תמיד 90/60 או 92/70 לא עובר את ה105 אף פעם, לפעמים יש מקרים שהלחצי דם מגיעים גם ל 88/60 משהו כזה, אין התעלפויות יש פעימות מוקדמות לפעמים, לא לוקחת תרופות קבועות, יש תרופות שיכולות לעזור למצב שלי? אשמח מאוד לדעתך ממה נובע מצב כרוני כזה של שנים ?

אומנם זה לא הפורום המתאים אך בגדול חישוב ה- BMI שלך הוא 15.6, שנחשב נמוך, זה מצב שהרבה פעמים מלווה בלחצי דם נמוכים, עקב מסה קטנה ולעתים עקב חסר במרכיבי תזונה ומלחים שונים. במידה וזה כרוני ולא תסמינים ניתן לעבור בירור בסיסי של בדיקות דם, במידה ותקין והתזונה מאוזנת בכל זאת, לא הייתי עושה יותר.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)