מכה חזקה במצח ונפיחות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/08/2022 | 01:24 | מאת: מרים כהן

לפני יומיים קיבלתי מכה חזקה מהקיר, המכה היא בעיקר במצח כך שהמצח נפוח מאוד ויש לי כמו פנס סגול מעל העין, ובגלל הנפיחות הפנים שלי מאוד מעוותות והכל נראה שונה, החלק העליון של האף גדל והעין שיש בה סוג של פנס נהיתה ממש קטנה ואני בקושי מזהה את עצמי, האם זה יעבוד? אני צריכה ללכת לעבודה ולא יכולה לצאת ככה מהבית, תודה🙏🏻

זה עובר לאחר מספר ימים אך יש צורך בבדיקה קלינית להחלטה על הצורך בביצוע סי טי של הראש בהתאם לנתונים שונים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)