חבלת ראש בעקבות מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2022 | 19:29 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי בן 6 רץ וקיבל מכה חזרה בצד המצח לכיוון הרקה. הוא בכה הרבה, כרגע יש כמו גולה נפוחה באיזור. עברה חצי שעה ונכון לעכשיו מתפקד כרגיל , לא הקיא וכו מה הם סימני האזהרה לחבלת ראש מסוכנת? איך ניתן לדעת אם חלילה אין דימום מוחי או משהו? כמה זמן מעקב ואילו סימפטומים? תודה רבה

יש לעקוב אחר המצב שלו. סימנים מדאיגים: כאבי ראש עזים, הקאות, תחושת נימול בגפיים או פלג גוף, טשטוש ראייה, חולשת גפה או פלג גוף, ישנוניות, ערפול הכרה. בריאות

10/08/2022 | 22:58 | מאת: עדי

רק לחדד הוא אץ והתנגש בקיר אבן כרגע עברו כבר 4 שעות.. הוא ישן ב3 שעות מאז שהיה ער התנהג רגיל אכל שתה לא הקיא לא טשטוש ראייה כרגע ישן יש גולה נפוחה באיזור המצח צד ימין למעלה קרוב לשיער אם בבוקר ירגיש טוב הוא יצא מכלל סכנה ? כמה זמן לעקוב אחריו? תודה אני ממש מודאגת

12 שעות זה מספיק זמן, בדרך כלל אם עוברות 6 שעות והכל בסדר אז הסבירות שיקרה משהו מאוד נמוך, אצל ילדים.

11/08/2022 | 16:52 | מאת: עדי

תודה רבה! עברו כבר 22 שעות ומתנהג רגיל מאד חששתי.תודה רבה על הפורום והמענה הזריז

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)