שיעול עם הרבה ליחה אחרי ארוחות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/07/2022 | 12:03 | מאת: יואב

היי. כבר זמן מה שאני חווה תופעה "בריאותית" חדשה שלא קרתה לי - בעיקר אחרי ארוחות צהריים וערב, כשאני אוכל כנראה מאכלים מסויימים שיש להם נטייה לחריפות/חומציות, אני מוצא עצמי לאחר הארוחה עם שיעול עם המון ליחה. לא רק זה, לאחרונה, ממש בשבועות האחרונים, זה לא רק שיעול עם ליחה אלא אני נושם ואני ממש מרגיש ליחה בריאות - בדיוק אותה התחושה שמרגישים כשיש ברונכיטיס. לאחר כרבע שעה ומספר שיעולים - זה חולף. ד"ר, מה זה? למה? מה ניתן לעשות? תודה רבה. יואב

השאלה אינה בתחום הפורום. בכל זאת הייתי מציע ליטול טיפול נוגד חומציות קיבה לתקופה ולבדוק אם יש שיפןרר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)