האם זה סיבה לדאגה ? פניה למיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/07/2022 | 23:24 | מאת: יוסף

אהלן. לפני שבועיים היה לי קורונה, החלמתי אחרי 5 ימים של חום וכאבים ושיעול אבל ללא סיבוכים מיוחדים , החלמה מלאה שבוע לאחר ההחלמה ו14 יום לאחר האבחון קורונה כבר הייתי 0 תסמינים וחזרתי להתאמן במכון בזמן האימון הצלחתי לעשות מה שהייתי עושה בעבר אבל הרגשתי שזה יותר קשה לי פיזית אחד המאמנים במכון אמר שאולי זה מעיד על דלקת בשריר הלב ומאוד הלחיץ אותי קראתי שהתסמינים הם כאבים וקוצר נשימה שאת זה אין לי בכלל. גם לא סחרחורות או משהו כזה אבל כן יש לי עייפות כללית יותר מהרגיל וכן היה לי קצת קשה להשלים אימון שבעבר נחשב לי די קל האם כדאי לי לפנות למיון בדחיפות? ייתכן ואני סובל ממצב מסכן חיים שלא סובל דיחוי? כמה זה נדיר דלקת בשריר הלב? האם כאשר אין לי כאבים או תסמיני נשימה אפשר להיות בטוח שאין לי את זה? אוכל לדבר עם הרופא משפחה רק ביום א מקווה שתענה לי לפני אני בן 26 ללא מחלות רקע, לא מחוסן

צר לי על העמנה המאוחר, הייתי בחופש שנתי. הסבירות שיש לך דלקת שריר הלב נמוכה ביותר, קרוב לוודאי יש לך עייפות לאחר מחלה וירלית, דבר נפוץ במחלת הקורונה, קצת זמן והכל יחזור לרגיל. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)