שאלה בנוגע להסתברות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/06/2022 | 23:04 | מאת: הסתברויות

שלום דוקטור אני בן 24 לא מחוסן בריא בדרך כלל סובל מהפרעת חרדה ופאניקה חמורה קיבלתי קורונה לפני 4 ימים. תסמינים הם כאב גרון , חום בינוני 38.5 נשלט היטב על ידי אקמול ושיעול רטוב שפולט ליחה צמיגית לעיתים מעט חומה בהירה לעיתים צהובה לעיתים לבנה אני הזמנתי אמבולנס כול יום ב4 הימים האחרונים במחשבה שזה הסוף שלי בגלל פחד נטו. וכמובן סירבו לקחת אותי יש לי חמצן תקין בדם עד כה 96-98% ועברו ארבעה ימים האם רפואית אפשר להגיד שהסיכוי שלי להדרדר מכאן הוא נמוך ובסבירות גבוה יצאתי מכלל סכנה? אני חייב איזה זריקת הרגעה שתגרום לי להפסיק להיכנס לפאניקה כול 20 דק

25/06/2022 | 09:31 | מאת:

אתה צריך לטפל במצב החרדתי דרך רופא המשפחה שיפנה אותך לגורמים המתאימים.