האם אפשר למות מכאב גרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/06/2022 | 13:26 | מאת: האם

דוקטור אהי כותב כאן בנפרד למרות שהוספתי את זה כשאלה אני מזה 3 ימים עם קורונה וכאב גרון הכאב גרון חזק מאוד, קשה לבלוע רוק ובכללי אני מרגיש שהוא קצת ״סוגר״ לי את האוויר שאלותיי הן 1. האם כדאי להתפנות למיון? יש להם מה לעשות שם עם כאב גרון ? 2. האם אני יכול באמת להחנק למוות מגרון כואב או שזה רק מרגיש ככה בגלל הנפיחות? (גם קשה לי לישון כי אני נחנק מהרוק של עצמי) אני ממש מפחד ללכת למיון ושינשימו וירדימו אותי אודה לכול הרגעה מצידך מציין שמדובר בכאב גרון בלבד, ללא תסמינים נוספים

23/06/2022 | 13:30 | מאת: המשך

אם אני יגיע למיון עם קושי בבליעת רוק עקב נפיחות חזקה של הגרון ינשימו אותי מייד או שאני מגזים

אתה מגזים. גש לבדיקת רופא שיסתכל. ניתן להעזר בטיפול בסטרואידים.

23/06/2022 | 22:21 | מאת: המשך

גיליתי שאופטלגין מרגיע לי את הכאב ומאפשר לי לאכול ולשתות (עם קושי רב אבל בכול זאת מצליח) האם בכול זאת אתה ממליץ לגשת למיון לקבל טיפול סטרואידים או שהיית ממתין כמה ימים לריפוי עצמאי (כרגע זה יומיים)

לא זכור לי שהמלצתי ללכת למיון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)