מצאתי שלושה עקרבים בבית, יש לי תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/03/2002 | 22:50 | מאת: רונה

איפה אפשר למצוא חומר על הדברה כנגד עקרבים, עם מינימום סיכון לתינוק? תודה רונה

29/03/2002 | 23:57 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יש לפנות למדביר מקצועי הם מכרים את החומרים הנכונים וסוגי ההדברה.

04/09/2002 | 19:45 | מאת: מרגריטה

גם אני מצאתי כמה עקרבים בבית. החתול שלי הרג את כולם לפני שגיליתי אותם בכלל. התקשרתי לחברת הדברה ואמרו לי שאין הדברה נגד עקרבים. ושאשמור על החתול. העקרבים מופיעים בבית רק בחודשים יולי אוגוסט ואז נעלמים. הצעתי: לגדל חתול.

03/04/2002 | 11:57 | מאת: אינשם

סתם לידע כללי: לאחר שמצאתי עקרב בביתי, בדיוק שניה לאחר שהאחיין שלי זחל על הרצפה (איזה פחד!), התקשרתי לגן החיות התנ"כי בירושלים ודיברתי עם זאולוג שם שאמר שעקרבים פעילים בימי ירח מלא. בימים אלו מוצאים אותם מהלכים ברחובות ובבתים ואחר-כך הם שוב נעלמים. לכן הוא לא חשב שעקרב בבית מעיד על קן עקרבים הנמצא ממש בתוכו והשאלה האם הדברה יכולה להועיל? (מצד שני, אצלך היו שלושה!!). חג שמח.

30/10/2009 | 00:05 | מאת: מישהי

ראיתי עקרב שחור קטן הולך בבית . הוא יכול לעקוץ אותי בשנתי? תודה רבה !!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)