erythrocytes גבוהה בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/03/2022 | 15:37 | מאת: מיטל

שלום בימים האחרונים החלו לי כאבי בטן תחתון גזים מרובים חוסר תאבון ביצעתי בדיקת דם ושתן הכל היה תקין פרט ל crp 10 הנורמה עד 5 ו erythrocytes50 הנורמה עד 10. עשייתי בדיקת אולטראסונד בטן לא מצאו את הסיבה למדדי אלו. מה זה יכול להיות ? לאיזה כיוון ללכת והאם צריך ללכת למיון. מרגישה הרגשה חולי חולשה אין חום. תודה רבה

קרוב לוודאי שיש או הייתה מחלה וירלית שגרמה לעליה במדדים הללו. אין שום סיבה לפנות למיון.ֿ תחזרי על הבדיקות בעוד שבועיים. כמובן אין לי כל התמונה, למשל מה הגיל שלך? האם הבדיקה נלקחה מסביב לתקופת ווסת וכו׳

28/03/2022 | 17:24 | מאת: מיטל

אני בת 49 אין מחזור מנופאוזה בדיקה גניקולוגית תקינה. אני לא מרגישה חולה . יש לי רק כאבי בטן וחולשה לא הרגשת חולי כמו שיש בשפעת או במחלה וירלית אחרת. לכן אני מודאגת מהערכים1

תחזרי על זה עוד שבועיים ואז בהתאם ניתן להחליט האם יש צורך בבירור מעמיק.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)