חוששת בשל צילומי סיטי שבוצעו

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/03/2022 | 18:52 | מאת: עדי

היי, יש לי שאלה קצת בנושא אחר אולי תדע לענות לי, עשיתי לפני כשלושה חודשים סיטי ראש בלי ניגוד בעקבות כאבי ראש מתמשכים שהיו לי והיום כשהלכתי למיון בשל מגוון בעיות בבטן עשו לי גם סיטי במיון. עכשיו אני יודעת שיש הרבה קרינה בכל הצילומים האלה ואני בחורה צעירה , הסיכוי שלי לפתח מחלת סרטן וכאלה גדל עכשיו יותר בשבל הצילומים? אני פשוט לחוצה תודה רבה

לא, אל תדאגי, אבל עדיף לא לצבור הרבה סי טי, אם הבדיקה באמת מוצדקת אז אין מה לעשות, אבל לרוב בגיל צעיר ניתן לוותר אם מבצעים הערכה רפואית טובה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)