שאיפת מים לריאות אצל ילד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/03/2022 | 17:35 | מאת: נגה

הבן שלי שיחק מקודם באמבטיה ולקח כמו משפך מילא אותו מים ושפך לתוך הפה במהירות ומיד התחיל להשתעל- עברה שעה ועדיין משתעל מידי פעם האם יכול להיות ששאף מים לריאות? האם מסוכן?

אם זה רק מים והוא מרגיש בסדר מבחינת הנשימה אז אין מה לעשות, הגוף יספוג את המים במידה ונכנס קצת וזהו. לא נראה שיש משהו מסוכן

03/03/2022 | 21:23 | מאת: נגה

עברו 48 שעות והשיעול החמיר ביומיים האלו..יש לו שיעול עם ליחה ..לא נראה שמתקשה לנשום ואין חום..הוא פעיל וחיוני..אבל רק שיעול מעיק שלא פוסק. האם יכול להיות קשור למים שבלע שלשום? האם יכול להיות שהריאות מתמלאות מים? האם יש צורך שאגש לדעתך מחר (שישי) לבדיקת רופא- שמיעה בסטטוסקופ יכולה לאבחן או שנדרש צילום ריאות? אני ממש מתחילה לחשוש

לא רואה סיבה לדאגה, יכול להיות שהשיעול לא קשור בכלל. הראות לא יתמלאו מים. ייתכן בסבירות קטנה מאוד שהיה איזה חומר שעה לו גירוי. אם הוא מרגיש טוב, בדרך זה יעבור ללא התערבות רפואית.

11/09/2023 | 10:34 | מאת: שירה

לפני יומיים הייתי בבריכה ובלעתי מים יכול לקרוא משהו??

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)