שיעול מטריד עד חנק וחייבת לשתות מים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/02/2022 | 21:38 | מאת: שמי רות

אני אלרגית לקרדית הבית למספר פעמים הייתי בבתי חולים בעקבות זה.הייתה לי הרפס בחלל הפה וכך הגרון קצת כאב.סיימתי את טיפול הכדורים אך יש לי שיעול שלא פוסק כל היום ובלילה.ובקבוק מים חייב שיהיה לידי אחרת אני נחנקת.ברגע שקצת מרגישה שהגרון יבש אז מתחיל טיפה נזלת לעניין שורפות ודומעות וכך השיעול מתחיל עד חנק.מה גורם לכך.תודה מראש

קשה לי לדעת מה הגורם. ייתכן אלרגיה, ייתכן מחלה וירלית.ֿ הייתי מנסה טיפול אנטי אלרגי בשלב הראשון ובודק מה קורה, כמו כן מנסה טיפול נוגד שיעול.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)