כאב בירך וצליעה ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/02/2022 | 08:24 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי בן ו אתמול בבוקר(לפני 24 שעות) קם בבוקר והתלונן על כרב בירך ואכן מאז מתקשה ללכת וצולע. זה מתבטא בעיקר ממעבר של ישיבה או שכיבה להליכה..שם רואים שממש מתקשה..ברגע שנכנס לרצף של הליכה, או משחק בכדור(בעיטות) זה משתפר. לא היו בשבועות האחרונים זיהומים/מחלות חום ולא אומר שקיבל מכה(מה שכן קרה הוא שערב לפני בופעת הכאב קפץ מהספה לשטיח וקיבל מכה אבל זה ממש לא היה נראה רציני וגם לא באיזור הירך( אנחנו בשבת- האם זה דורש בדיקה דחופה במוקד/מיון ילדים? שואלת היות ויש מקרים של זוהום שחשוב לגלות מוקדם נכון? במידה ואין לו חום האם זה יכול להיות זה? האם יותר סביר שזה שריר שנתפס? שבר? מה דחיפות הבדיקה ? ואיך יודעים לאבחן אם זה זיהום מסוכן או משהו אחר? תודה רבה

סליחה על המענה המאוחר. לא הייתי זמין מספר ימים. מקווה שהכל עבר חלף.

01/03/2022 | 17:24 | מאת: עדי

תודה עברו 5 ימים ויש שיפור משמעותי נותרה צליעה קלה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)