חיובית אחרי שבוע......

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/02/2022 | 15:38 | מאת: מישהי

היי, התחלתי להרגיש רע עוד בשלישי שעבר וברביעי בערב נעשיתי כבר ממש חולה. כאבים בכל הגוף, בפה, בראש, בגרון. שיעולים חזקים, איבדתי את הקול, צינון. חולשה ועייפות. בשישי עשיתי בדיקת קורונה ביתית שיצאה חיובית. ביום ראשון עשיתי את המוסדי אז נכנסתי לבידוד רשמית רק בראשון. מחר אמורה לצאת מבידוד. הבעיה היא שהבדיקה הביתית עדיין יוצאת לי חיובית (פס חלש) ואני עדיין מרגישה רע. מרגישה חולה. חלשה. עם כאבי ראש ועדיין עם כאבים בגוף. עדיין משתעלת ומתעטשת. האם זה בסדר לצאת ככה מבידוד? תודה!

12/02/2022 | 15:40 | מאת: מישהי

אפילו הקול שלי עוד לא חזר לעצמו 🤷‍♀️

עקרונית אי אפשר לצאת מבידוד כאשר הסימפטומים לא חלפו. יש להתייעץ עם המרפאה שלך. תרגיש טוב וכל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)