כרית חמה לכאבי בטן תחתון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/01/2022 | 22:01 | מאת: סיגל

שלום בתקופה האחרונה אני סובלת מכאבי בטן מתחת לטבור וגם כאבי גב תחתון . עשו לי אולטראסונד וסיטי בטן ולא מצאו סיבה לכאבים. ממשיכה בברור. אני משתמשת בכרית חמה במשך כל הלילה שמה על הבטן התחתונה ובגב זה קצת מקל. האם זב יכול לגרום לנזק חום באזורים האלו? זה יכול לפגוע באיברים פנימיים? אולי אני גורמת להחמרה במקום להקלה. אני בת 40. מה דעתך האם זה יכול להזיק תודה

כאב כרוני הוא עניין מורכב, לבטח כאשר מערב שני אזורים שונים של הגוף. קשה לענות בפורום ולנסות להגיע לאבחנה ספציפית, כי תהליך האבחון כולל תשאול נרחב ובדיקה גופנית טובה. לגבי השאלה הספציפית של כרית חימום, כל עוד לא מונחת בטמפרטורה גבוהה מדיי ולא גורמת לכוויות לא אמורה לגרום לנזק.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)