מחקר ספרינט מה דעתך על

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/12/2021 | 21:21 | מאת: ורד

שלום דר לפני האקספורג היה פינוי עליתי 75במשך השנים היה 1.01 1.03 ככהארבע שנים היום קראטנין 1.1 רופא לחץ דם ששאלתי כתב לי העליה המתונה בקראטנין קרוב לודאי נובעת מערכים. נמוכים של לחץ דם (במחקר הספרינט חולים עם לחץ דם 120 חלו פחות למרות שערכי הקראטנין שלהם עלו  מאחר ואתה עונה ביסודיות מה דעתך תודה

בגלל זה אמרתי שמספרים זה לא הכל. יש לשאוף לערכי ל״ד בהתאם למחלות רקע וגיל, יש הנחיות בנושא מאת החברה הישראלית ליל״ד ואיגודים עולמיים. הייתי עוקב אחרי הקריאטינין, במידה ולא ימשיך לעלות לא הייתי מפסיק טיפול. השאלה הנוספת איזה מינון של אקספורג׳ את מקבלת, יש מספר שילובי מינונים. אולי ניתן ״לשחק״ עם המינון קצב במידה ואת מקבלת את המינון הגבוה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)