תרופה אקספורג ומחקר ספרינט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/12/2021 | 15:47 | מאת: ורד

שלום דר הסברת שאקספורג מעלה קראטנין האם סינון כליה 51 מראה על אי ספיקה כלי ל לפני ארבע שנים קרטנין היה תקין הסינון עליתי היה 85 עד כדי כך מוריד ערכים אקספורג הוסבר לי שהורידו לי לחץ דם במחקר ספרינטשמורידים120זהמועילמהדעתך

אני לא אמרתי שהכל בגלל אקספורג׳, אני לא מכיר את הרקע הרפואי שלך, הדברים בדרך כלל מורכבים יותר, תלויים בגורמים ומחלות שונות. פינוי כלייתי 51 נחשב א״ס כלייתית בינונית. במידה והחישוב נכון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)