צמחים,עצים מגע. .......

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/10/2021 | 22:06 | מאת: חנה

שלום, לא ידעתי איפה לשאול אז אשאל פה רציתי לדעת האם זה מסוכן לבוא במגע עם צמחים או עצים שלא יודעים אם הם רעילים או לא ואחר כך לבוא במגע עם מזון ? או שהסכנה היא רק ישירות ? תודה

לא ידוע לי אישית על צמחים/ עצים רעילים במגע בארץ מלבד סוגים שונים של פטריות, שלאחר מגע איתן יש צורך לשטוף את הידיים היטב. ככלל עדיף לא לגעת בייצור/צמחים שאנו לא מכירים ואם כבר עדיף לשטוף ידיים לאחר מכן. כל טוב

30/10/2021 | 23:20 | מאת: חנה

תודה רבה! דיברתי על יותר צמחים ופרחים ביתיים שהילדים נוגעים בהם ןלא תמיד נמצאים איתם, הסכנה קיימת רק אם ממש אוכלים את זה לא ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)