לא ידעתי כל כך איפה לשאול אז אני מנסה את מזלי פה.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/09/2021 | 12:54 | מאת: סיגל

שלום.. אני בת 33. לפני 4 שנים התחיל אצלי משהו ממש מוזר. כל שבוע לפחות פעם אחת יש לי הרגשה של חולי וחולשה ועייפות. אני מרגישה שאני כל כך עייפה שאני לא מצליחה לתפקד. אני חייבת לנוח/לישון ורק אז ההרגשה הזאת עוברת. זה קורה לי כל שבוע באופן קבוע וזה ממש משפיע לי על החיים כי אני פשוט מרגישה ממוטטת לפחות פעם בשבוע. עשיתי כבר המון בדיקות והכל תקין. חשוב לי לציין שעברתי לידה לפני שנה שהסתבכה. הדופק שלי עלה ל179 ומאז יש לי טריכרדיה בלב ובעיה בזרם החשמלי מדרגה 2 אבל הכל התחיל לפני הלידה. אני לא ממש יודעת כבר מה לעשות ולאן לפנות. אולי תוכל לייעץ לי משהו? עשיתי בדיקות שם,אקו לב,הולטר לב,מאמץ,אקו לב,גסטרו ועוד..

28/09/2021 | 15:43 | מאת: סיגל

לא הגיבו לי😔

שלום, ניסיתי לחשוב מה זה יכול להיות ואחרי הבדיקות שאת מתארת אין בידיי כרגע עצה טובה. כמה זמן נמשך האירוע של החולשה? האם יש סימנים מקדימים? האם זה אותו זמן בשבוע או שזה משתנה? שמת לב לגורם כלשהו שמעורר את האירע של החולשה?

29/09/2021 | 18:33 | מאת: סיגל

תודה על תגובתך.. האירוע של החולשה נמשך כבר 4 שנים. כל פעם זה קורה ליום אחד. אין סימנים מקדימים. כן שמתי לב שלרוב כשזה קורה זה מלווה בהרגשה לא נעימה בקיבה. בחילה או חוסר נוחות. אבל עשיתי בדיקות והכל תקין. זה יכול לבוא בכל זמן. אין זמן ספציפי. אני יכולה להגיד שזה מתחיל באמצע היום. לקראת הצהריים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)