אקזמה פצעים פתוחים במיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/09/2021 | 11:25 | מאת: אחמד

היי דוקטור אתמול הייתי במיון עקב דלקת עיניים אבל בנוסף לדלקת היה לי גם אקזמה ביד והגעתי למיון עם פצעי אקזמה שמפרישים מוגלה בידיים. אני מטפל בזה אבל ראיתי שלט בבית חולים שחשוב לשטוף ידיים למנוע זיהומים. האם יתכן שנכנס לי איזהשהוא זיהום בגלל שהייתי שם 4 שעות, גירדתי את הפצעים שמפירישיפ מןגלה ואולי גם פתוחים? נלחצתי קצת מהשלט הזה

פצעים מפרישים מוגלה כהגדרתם הם מזוהמים, כנראה שלא ממש מוגלה. אין לך מה לחשוש.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)