דחוף!!!! פחד ( פיפי של עכבר )

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/09/2021 | 20:19 | מאת: סיגל

שלום וברכה, היה לי עכבר בחדר והוא עשה פיפי ומעט קקי בריצפה . לא ניקיתי ישר . ולאחר כמה זמן שמתי על זה מכשיר חשמלי , וביקשו ממני את המכשיר והבאתי, ועכשיו קראתי על העברת מחלות ואני מאוד מאוד חוששת, הוא היה על הפיפי לפני המון זמן והפיפי היה גם יבש , ורק שלשום ביקשו ממני את המכשיר החשמלי, ואני חוששת שאכלו ללא שטיפת ידיים , האם יש צורך להילחץ ? משהו לשים לב ? מציינת שהעכבר מאוד קטן

אין צורך להלחץ ואין מה לעשות גם. הסבירות להדבקה הוא נמוך מאוד

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)