ריאות והנשימה באופן כללי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/06/2021 | 19:29 | מאת: אבי

שלום קרה לי כמה פעמים בודדות במנוחה וזה עבר מעצמו במשך כמה שעות שאני צריך כמעט כל רגע להוציא אוויר ולהתנשם עמוק או שהאוויר כזה נתקע בבטן ואז יוצא ועוד סוג של פיהוק נשימה כזאת אני נוטל קלונקס 0.5 שנתיים ואם בדיקות מקיפות של לב ריאות דם שיצאו תקינות לחלוטין מלפני שנתיים מה עוד שאני פעיל גופנית עושה ריצות ובכושר מה יכול ליהות ההסבר שלך לאור הנתונים שרשמתי ? ואיזה בדיקות צריך לעשות ? זה נראה לך משהו ממש רציני מה צריך לעשות ?

היי אבי, על פניו ולאחר הבדיקות שתיארת שעברת אני לא חושב שיש בעיה אורגנית שמצריכה המשך בירור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)