בהמשך לתשובתך - ויטמינים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/06/2021 | 00:59 | מאת: נדב

שלום לד"ר, לשאלותיך - אני נוטל תוספים כי בבדיקות דם התגלו לי רמות נמוכות: ויטמין B-12 יצא: 165 pmol/L ויטמין D יצא:28.6 nmol/L זה היה לפני 4 חודשים, ומאז אני נוטל 2 טיפות ויטמין D ביום וכדור מציצה מתחת ללשון של B12 תוצרת פלוריס, אחד ביום. טרם בדקתי את הרמות מחדש - מתי צריך? אם כך, מה אתה מציע? האם נדרש עוד זמן בשביל שהטיפול יצליח? האם יכול להיגרם נזק משימוש מופרז לטווח ארוך? תודה. נדב

היי, במינונים הללו אין סכנת הרעלה, אין מה לדאוג, הייתי חוזר על הרמות בעוד חודשיים ובודק.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)