התייעצות.....................

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/06/2021 | 19:39 | מאת: מאור

בן 22 ברקע יל"ד מטופל בשלוש תרופות, gout הכולל ארטריטיס,ספונדליטיס, פרפור פזדורים, 3 אירועי TIA , מגרנה, הפרעת הסתגלות. לאור התקדמות במחלה ראומטית סקרואליטיס הוחלט לאחר נסיון רב לאיזון והפחתת דלקת בתרופות שונה הוחלט להתחיל טיפול עירוי ביולוגי כמקובל על פי פרוטוקולים המקובלים. חליתי לפני כשבוע בדלקת ריאות וקיבלתי טיפול באזניל לחמישה ימים ומשאף סטרואידים. היה לי פרכוס חום ראשון בחיי עד לתגובת אנטיביוטיקה. חלפה הדלקת ריאות וחום וסיימתי את לקיחת אנטיביוטיקה והתחלתי לחוש כאבים בגרון החיצוני ממש בבלוטות הקדימים והצדדים כאב בזמן מישוש ובליעה ודיבור. מה זה יכול להיות??

אתה צריך להבדק ע״י רופא שלך.ֿ קיימת אפשרות שמדובר במחלה וירלית. דלקת תת חריפה של התיירואיד וכל מיני אפשרויות. לא נשמע שיש משהו מסוכן אבל הייתי ממליץ לפנות לרופא המשפחה שלך

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)